KWS

STEFFKA

Zahărul succesului

EPD Logo 2008

Caracteristici
  • Hibrid diploid, monogerm
  • Dublu tolerant: la Rizomania și la Cercospora beticola
  • Tip industrial: Dublu Zaharat
  • Toleranță sporită la Cercospora și medie la Rhizoctonia, Ramularia, făinare
  • Potențial genetic ridicat pentru producții mari de zahăr alb la ha
  • Conținut de zahăr maxim cu producții medii de rădăcini
  • Puritatea sucului superior cu conținut foarte scăzut de factori melasigeni
  • Valorifică potențialul biologic din prima perioadă a recoltării
  • Recomandare recoltare: optim timpuriu - tardiv

RO_2016Steffka_graph

Hibrizi
STEFFKA Rz+Cr/ZZ
INGRIDA Rz+Cr/Z
ODESSA Rz+Cr/Z
NATURA Rz+Cr/NZ
BRUNA Nt+Rz+Cr/NZ
SERENADA Rz+Cr/NZ
JADRANKA Rz+Rc +Cr/Z
CLEMENTINA Rz+Rc+Cr/NZ
CHIARA Rz+Cr/NZ
ALFONSA Rz+Cr/NZ

KWS