KWS
   
 

Unde suntem azi

Cu o prezență remarcabilă īn peste 70 de țări din lume, cu peste 4.500 angajati, compania multinationala KWS pune accentul pe cercetare, evoluție și performanță, utilizāndu-si vasta experiență īn domeniul ameliorării. Astfel, KWS s-a dovedit īntotdeauna a fi partener apropiat și de īncredere al fermierului de pretutindeni.

De peste 150 de ani, compania KWS īși aduce permanenta contribuție la susținerea fiecărui fermier cu soluții inovative și personalizate pentru recolte performante, profitabile, independență și prosperitate pe termen lung.

KWS Semințe S.R.L., subsidiară a Grupului german KWS, se află īn topul primelor trei companii multinaționale din domeniul semințelor din agricultură, cu o cotă de piaţă īn creștere de 13% din piaţa seminţelor certificate. KWS Semințe S.R.L. ocupă in Romania locul III la porumb, locul I la porumb siloz, locul III la rapița de toamnă şi locul I la sfecla de zahăr.

Compania este activă pe piața din Romānia din anul 2002, bucurāndu-se īn prezent de o echipă motivată și profesionistă, care a crescut īn 12 ani la peste 110 angajați.

 

 


 
KWS